Arodskolu izaicinājums

24.aprīlī Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments organizēja Neformālās izglītības pasākumu „Arodskolu izaicinājums”. Pasākumā piedalījās 10 komandas: Piparkūciņas - 3.vsk., Apple - 6.vsk., GOLUBJATKI - 9.vsk., Lai Top! - 11.psk., 17.vidusskolas komanda, Desmitie - Valsts ģimnāzija, PatisoniCrew - deju studija STOPTIME, Saulstariņi - Saules skola, A-komanda - Vienības psk., 15.vsk. - komanda.

IMG 7859   IMG 7862   IMG 7873

 

 

 

 

Bija izstrādāti 5 maršruti un dalībnieku grupas virzījās pēc plāna.Pasākuma „Arodskolu izaicinājums” mērķis bija iepazīstināt skolēnus ar pilsētas profesionālās izglītības iespējam mūsu pilsētā.

Daugavpils Valsts tehnikums sagatavoja trīs darbnīcas, kurās tika piedāvāta iespēja izmēģināt sevi kā frizieri, drēbnieku un datortehniķi. Skolēniem patika veidot ziedus no auduma pie mūsu meitenēm drēbniekiem. Gan meitenes, gan zēni strādāja datortehnikas darbnīcā. Šeit viņiem bija uzdevums atrast lieko detaļās, kas bija uz galda, un kas nav saistīts ar datoriem.Ar lielu prieku skolēni pina bizes un devās no mums ar skaistām frizūrām. Darbnīcas dalībnieki vērtēja komandas un rezultātus sūtīja organizatoriem. Visa pasākuma laikā skolēni skatījās prezentāciju par Daugavpils Valsts tehnikumu, uzdeva jautājumus un konsultējās ar darbnīcas vadītājiem.

IMG 7905   IMG 7933   IMG 7948

Informāciju sagatavoja: Olga Arhipova


Поиск...