Muzeju nakts Daugavpilī

muzeju nakts_kolaza_2013

Sestdien, 18.maijā, Muzeju nakts, kas notika mūsu pilsētā, ir ievērojama ne tikai pēdējos gados ar visplašāko kultūrvēsturisko objektu piedāvājumu, bet arī ar lielu apmeklētāju skaitu.

Visvairāk apmeklētāju bija Daugavpils cietoksnī. Pie Rotko mākslas centra stāvēja rinda jau laiku pirms plkst.20:00. Tomēr te vislielākais pieprasījums bija ekskursijām, ko vadīja cietokšņa komandants Jānis Dukšinskis.

Daugavpils centrā, Dubrovina parkā, karājās veļa un uz tās fona tika parādīts lāzera šovs, bet Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā visu vakaru notika koncerts. Koncertā piedalījās arī Daugavpils Valsts tehnikuma audzēkņi. Viņi prezentēja netradicionālo modi. Uz lielās skatuves uzstājās Z. Plešakova (17a), A. Golubeva (13a), J. Babahina (15a), A. Samuilova (15a), M. Andrejeva (15a), V. Lobanova (15a), J. Laskova (KV-21), A. Sidorova (KV-21), V. Vasiļjeva (KV-21). Meitenes skatītājiem demonstrēja pašu gatavotus tērpus, kā arī GP un DT -11 grupas kolekcijas.

Ikvienam bija prieks ielūkoties dažādu kolekciju priekšnesumos, bet mums īpašs prieks bija vērot mūsu meiteņu prasmīgi un interesanti demonstrētās kolekcijas.

Informāciju sagatavoja: Olga Arhipova


Поиск...