Pilsētas svētki

img 8580    img 8582    img 8583

 

img 8586    img 8632    img 8672

 

img 8656    img 8689     img 8712

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No 3. līdz 9. jūnijam daugavpilieši svinēja savas pilsētas 738. dzimšanas dienu. Daugavpils pilsētas svētki “Mana pils Daugavpils- iespēju pilsēta” šogad veltīti uzņēmējiem.

Daugavpils Valsts tehnikuma skolotāji un audzēkņi piedalījās „Izglītības pilsētiņas” darbā. Mūsu automehāniķi, drēbnieki, frizieri, galdnieka palīgi, datorsistēmu tehniķi, metālapstrādātāji, elektriķi un dzelzceļnieki prezentēja savas profesijas. Tehnikuma astoņas darbnīcas bija ļoti populāras un pieprasītas starp pilsētas iedzīvotājiem. Drēbnieku kolekcija, deju kolektīvs „Dance Time Team” un vokālais ansamblis uzstājās ar priekšnesumiem koncertā.

Pasākumā „Līgavu parāde Daugavpilī” bija iesaistīti pirmā un otrā kursa audzēkņi - frizieri, kuri piedalījās frizūru veidošanā 38 līgavām. Topošie frizieri īstenoja savas prasmes, parādīja savu radošumu un fantāzijas un nodrošināja individuālu piegājienu katrai dalībniecei.  

Mūsu audzēkņi un skolotāji piedalījās arī pilsētas uzņēmēju gājienā. Audzēkņi gāja kopā ar Lokomotīvju remonta rūpnīcas kolektīvu un Latvijas dzelzceļa kolonnu. Svētku finālā tehnikums saņēma dāvanu no pilsētas domes- pilsētas karogu.

Informāciju sagatavoja: Olga Arhipova un Olga Gaujeniete


Поиск...