IZM valsts sekretāres vizīte

15. augustā Daugavpils Profesionālajā vidusskolā viesojās Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāre Sanda Liepiņa, Izglītības departamenta direktore Evija Papule, Augstākās izglītības, zinātnes un inovāciju departamenta direktore Agrita Kiopa un vecākā referente (augstākajā izglītībā) Laura Treimane. 

Darba vizītes laikā IZM pārstāves tikās ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas vadību, Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieku Jāni Dukšinski un VAS "Latvijas Dzelzceļš" Daugavpils ekspluatācijas iecirkņa Tehniskās daļas vadītāju Andreju Šakurovu.

Direktore Ingrīda Brokāne viesus iepazīstināja ar skolas darbību un tuvākajiem plāniem. I.Brokāne atzīmēja veiksmīgo sadarbību ar pilsētas pašvaldību un uzņēmējiem.

Diskusijas laikā tika runāts par nosaukuma saglabāšanu Valsts tehnikumam, Eiropas Reģionālās attīstības fonda infrastruktūras attīstības projekta virzības gaitu, audzēkņu motivācijas aspektiem, audzēkņu uzņemšanas rezultātiem, sadarbības stiprināšanu ar augstākajām mācību iestādēm un skolotāju tālākizglītību.

Administrācija


Поиск...