Firmas KEUNE pieredzes apmaiņas seminārs

Lai iepazītos ar firmas KEUNE produkciju 26. septembrī Mendeļejeva ielas mācību korpusa aktu zālē notika izglītojošs un pieredzes apmaiņas seminārs ar Nīderlandes firmas KEUNE pārstāvju, programmas „Frizieru pakalpojumi” audzēkņu, skolotāju, kā arī Daugavpils un Ilūkstes skaistumkopšanas pakalpojumu speciālistu piedalīšanos.

Semināra gaitā mācību firmas KEUNE mācību centra KVINTA „Orange Cosmetiks" vadītāja Ieva Selga pastāstīja par firmas KEUNE matu kosmētiku, Lielbritānijas firmas DIVA elektriskajiem matu veidošanas instrumentiem, firmas KELLER matu ķemmēm.

Viesiem klātesošajiem bija iespējams ne tikai iepazīties un apskatīt piedāvāto produkciju, bet arī praktiski izmēģināt NANO tehnoloģijas darba procesā, veidojot frizūras ar Lielbritānijā ražotajiem elektriskajiem matu veidošanas instrumentiem, izmantojot firmas KEUNE stailinga līdzekļus.

Skaistumkopšanas pakalpojumu speciālisti dalījās pieredzē par firmas KEUNE matu kopšanas līdzekļu pielietošanas rezultātiem un NANO tehnoloģiju ieviešanu skaistumkopšanas salonos.

Programmas „Frizieru pakalpojumi” izglītojamie un skolotāji ieguva jaunu un derīgu informāciju, kas nepieciešama turpmākajam mācību procesam.

Informāciju sagatavoja: Valentīna Saulīte


 

Поиск...