Karjeras nedēļas dalībnieki iepazina profesijas

Karjeras nedēļu otro gadu organizēja Valsts izglītības attīstības aģentūra Eiropas Komisijas Euroguidance tīkla programmas ietvaros sadarbībā ar Rīgas, Jelgavas, Ventspils, Daugavpils, Jēkabpils, Liepājas, Rēzeknes, Gulbenes, Cēsu, Kuldīgas un Valmieras pašvaldībām un to izglītības pārvaldēm. Pasākumu kopums, kas norisinās Karjeras nedēļas laikā daudzās Latvijas vietās vienlaikus, ir veids, kā jauniešus mudināt domāt par savu karjeras veidošanu, iesaistot tos kopīgās aktivitātēs.

Daugavpils Profesionālā vidusskola organizēja ekskursijas gan Mendeļejeva 1 korpusā, gan Strādnieku 16 korpusā. Mūsu skolu apmeklēja 96 audzēkņi no 7 izglītības iestādēm: Vienības pamatskolas, Lāču pamatskolas, Daugavpils 11. pamatskolas, Daugavpils 1. speciālās pamatskolas, Silenes pamatskolas, Skrudalienas pamatskolas un Logopēdiskās internāt-pamatskolas. Prieks, ka mūsu skolas piedāvātās aktivitātes izmantoja ne vien paši daugavpilieši, bet arī interesenti no kaimiņu novada skolām.

1   2   3

 

 

 

 

4   5   6

Daugavpils Profesionālās vidusskolas parlamenta pārstāvji Oksana Ogurcova (FR-21.grupa) un Vladislavs Kapustjonoks (DT-21.grupa) apmeklēja noslēguma pasākumu Marka Rotko mākslas centrā.

Jācer, ka daļa aktivitāšu, ko pilsētās Karjeras nedēļas pasākumu organizatori ir izmēģinājuši, kā labā prakse iekļūs arī skolēnu ikdienā ar regulārām aktivitātēm visa gada garumā.

Informāciju sagatavoja: Olga Arhipova


Поиск...