Talantu konkurss „Ko Tu proti?”

17. oktobrī Mendeļejeva ielas korpusā notika talantu konkurss „Ko Tu proti?”. Konkursa mērķis bija atklāt talantīgos audzēkņus, kuriem ir nepieciešama atzinība un atbalsts. Piedalījās audzēkņi gan no Strādnieku, gan no Varšavas un Mendeļejeva ielas korpusiem.

1   2   3

 

 

 

 

Mūsu Profesionālā vidusskolā šis konkurss notiek jau vairākus gadus, un audzēkņu parlaments cer, ka izdosies to ieviest kā tradīciju. Šogad mēs varējām vērot 13 priekšnesumus. Savus talantus atklāja DT-11, FR-11, EM–11, TT-11, KS-11, DR-11, AM-11, KV-11, L-11, PR-11, V-11, LE-11, VA grupas. Dalībnieki prezentēja savas radošas spējas žanros: deja, dziesma, instrumentālmūzika u.c. Tos vērtēja žūrija, kuru pārstāvēja skolotājas un audzēkņi no parlamenta. Pasākuma organizēšanā piedalījās audzēkņu parlamenta pārstāvji.

Konkursa laureāti: trešo vietu ieguva KS-11, LE-11 un FR-11 grupas- audzēkni parādīja labas prasmes dziesmas un dejas žanrā. Otro vietu ieguva TT-11 grupa ar priekšnesumu "Mēs esam dažādi, bet esam kopā" un KV-11 grupa, izpildot mix 10 minūšu programmu. Un pirmo vietu ieguva DR-11 grupas meitenes ar mini-šovu „Pārvērtības”.

Liels paldies visiem dalībniekiem, grupu audzinātājiem un žūrijai.

Informāciju sagatavoja: Olga Arhipova


Поиск...