Pieredzes apmaiņa Briselē

Eiropas Sociālā fonda projekta „Profesionālo mācību priekšmetu pedagogu un prakses vadītāju teorētisko zināšanu un praktisko kompetenču paaugstināšana” ietvaros, desmit skolotājiem no Latvijas bija iespēja stažēties Beļģijā. Daugavpils Profesionālo vidusskolu pārstāvēja skolotāja Olga Bazarova.

1   2   3

 

 

 

 

 

Tā bija iespēja iepazīt ne tikai Eiropas Savienības galavaspilsētu- Briseli, bet arī apmeklēt vadošos uzņēmumus informāciju komunikāciju tehnoloģiju jomā. CEPIS (Council of European Professional Information Societies) birojā iepazināmies ar tiešsaistes interaktīvo instrumentu, kas ļauj IKT speciālistiem noteikt nepieciešamās zināšanas par to daudzveidīgo lomu. Lielu interesi izraisīja Microsoft centra Briselē apmeklējums, kurā Microsoft pārstāvis no Slovēnijas prezentēja jaunākās tehnoloģijas apmācības procesā.

Lielākais ieguvums pieredzes apmaiņas braucienā- iespēja komunicēt ar kolēģiem no citām Latvijas skolām- apspriest pedagoģiskās, metodiskās un tehniskās problēmas, kā arī rast vērtīgu problēmu risinājumus. Patīkami bija apzināties, ka daudzas no jaunākajām tehnoloģijām jau tagad izmantoju savā ikdienas darbā.

Informāciju sagatavoja: Olga Bazarova


Поиск...