Konkurss „Labākais dzelzceļnieks 2013”

22.novembrī pie mums skolā notika konkurss „Labākais dzelzceļnieks 2013”. Par šo titulu sacentās Rīgas Valsts tehnikuma un Daugavpils Profesionālā vidusskolas 3. un 4. kursa specialitāšu „Lokomotīvju saimniecības tehniķis” un „Dzelzceļa transporta pārvadājumu organizēšanas tehniķis” audzēkņu komandas.

Konkursa četrās nominācijās – „Erudīts”, ”Krustvārdu mīklas”, „Intelektuālā dzelzceļnieku spēle” un „Sporta spēles” pārliecinošu uzvaru (pēc punktu skaita) guva mūsu skolas audzēkņu komanda, bet kopumā tā bija ļoti pozitīva pieredze visiem.

1   2   3

 

 

 

 

Komandas ar aizrautību spēlēja dzelzceļnieku piedāvāto intelektuālo spēli (pateicamies par piedāvāto iespēju LDZ „CARGO” inženierei Natālijai Sīlei). Mūsu komandas kapteinis L-41 grupas audzēknis Konstantīns Meļņiks ieguva arī titulu nominācijā „Pats prātīgākais”. Lai žūrija pagūtu izvērtēt atbildes, starp nominācijām visus klātesošos izklaidēja mūsu skolas dziedātāji un dejotāji.

Viesiem tika piedāvāta arī izklaides programma – Daugavpils teātra apmeklējums, ekskursija pa pilsētu un Daugavpils cietokšņa kompleksa apmeklējums.

Pateicību par konkursa organizēšanu un sadarbību izsakām Ingrīdai Brokānei, Sergejam Karpačovam, Larisai Samuilovai, Nataļja Jurķervičai, Artūram Dauģertam, Dinai Ļeckai, Ludmilai Lukjanskai, Natālijai Karpovai, Valentīnai Mihailovai, Jeļenai Fedosejevai, Alffrēdam Kokinam, Konstantīnam Ivanovam, Antonam Leikumam, Jevgeņijam Novajonokam.

Informāciju sagatavoja: Antoņina Minčonoka


Поиск...