eu flag_llp_lv

 

 

 

Mūsu audzēkņi praksē Vācijā

Mūžizglītības programmas Leonardo da Vinci apakšprogrammas mobilitātes projekta ietvaros 3.februārī seši Daugavpils Profesionālās vidusskolas audzēkņi uzsākuši prakses gaitas vadošajos Magdeburgas pilsētas uzņēmumos Vācijā.

Divi topošie informācijas tehnoloģiju speciālisti Pāvels Kiļjans un Aleksandrs Trofimovs trīs mēnešus kvalifikācijas praksē stažēsies uzņēmumā „ADVANTO”. Divi topošie automehāniķi Jānis Balulis un Andžejs Jančevskis trīs mēnešus kvalifikācijas praksē stažēsies uzņēmumā „REXIN”. Divi 3.kursa audzēkņi Aleksandrs Mihailovs un Vladislavs Panteļejevs, kuri apgūst elektriķa specialitāti, vienu mēnesi stažēsies praksē uzņēmumos „KGM” un „HEBERLEIN ELEKTRO SANITAER”.

Avtomehaniki   Elektriki   Programisti

 

 

 

 

Pirms došanās uz Vāciju, audzēkņiem notika vācu valodas kursi, kuros viņi apguva savas specialitātes terminoloģiju svešvalodā, kas palīdzēja jauniešiem sagatavoties praksei.

Direktores vietnieks praktiskās apmācības jomā Valērijs Jegorovs un projekta vadītāja Ilona Leonova kopā ar praktikantiem tikās ar uzņēmumu vadību un atbildīgajiem prakšu vadītājiem, lai iepazītos ar uzņēmumu darbu un kopīgi pārrunātu prakses darba programmu.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa


Поиск...