eu flag_llp_lv

 

 

 

Mūsu audzēkņi prezentē sava darba veikumu vērienīgā starptautiskā konferencē

2.aprīlī Magdeburgas pilsētas rātsnamā (Vācijā) notika starptautiska konference „Ārvalstu profesionāļi kvalifikācijas praksē”, kurā pilsētas darba dēvēji un ārzemju praktikanti dalījās pieredzē par kvalifikācijas prakšu organizēšanu.

Arī mūsu audzēkņi- topošie informācijas tehnoloģiju speciālisti Pāvels Kiļjans un Aleksandrs Trofimovs- kopā ar prakses vadītājiem Marku Poppecki un Danielu Thieli prezentēja gūto pieredzi starptautiska mēroga uzņēmumā „Advanto Software GmbH”.

1   2   3

 

 

 

 

Par savu darba pieredzi ārzemju uzņēmumos stāstīja arī topošie speciālisti no Ukrainas, Spānijas un Āfrikas. Konferencē kopumā piedalījās 120 cilvēki. Konferences noslēgumā apmeklētājiem bija iespēja tikties arī ar pašiem praktikantiem un prakšu vadītājiem no visām iesaistītajām institūcijām, kā arī uzdot jautājumus, diskutēt un apskatīt projekta fotogalerijas.

 4   5   6

 

 

 

 

Mūsu audzēkņiem kvalifikācijas prakse Magdeburgā ilgs līdz 27.aprīlim. Maija mēnesī Leonardo da Vinci programmas projekta ietvaros tiks organizēta Prakses Atskaites konference, kurā visi seši Leonardo da Vinci projekta dalībnieki dalīsies iespaidos par gūto pieredzi.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa


Поиск...