Radošais pasākums profesionālās izglītības iestāžu audzēkņiem un pedagogiem „DABAS RITUMS”

15. maijā Višķu estrādē profesionālās izglītības iestāžu audzēkņiem un pedagogiem notika radošais pasākums „Dabas ritums". Pasākumā piedalījās profesionālo izglītības iestāžu jaunieši un pedagogi - tautas deju, mūsdienu deju, koru, ansambļu, vokāli instrumentālo ansambļu, teātru, kā arī tērpu un frizūru demonstrētāji un individuālie izpildītāji no Viduslatgales PV, Malnavas koledžas, Daugavpils mākslas skolas „Saules skola”, Daugavpils Celtnieku PV, Jaungulbenes PV, Barkavas PV, Bebrenes PV, Austrumlatgales PV, Daugavpils Tirdzniecības skolas un Daugavpils Profesionālās vidusskolas.

1   2   3

 

 

 

 

Mūsu skolas kolektīvi, 47 audzēkņi un skolotājas, pārstāvēja visus žanrus. Skatītājiem tika prezentēti: vokālais ansamblis (vadītāja Olga Arhipova), Mūsdienu dejas kolektīvs (vadītājaŽanna Trojāne), Modes teātris (kolekcijas autore – Ludmila Lukjanska, režisore - Žanna Trojāne), drēbnieku darbnīca (skolotājasElvīra Azareviča,Valentīna Suvorova) un frizieru darbnīca (skolotāja Olga Gaujeniete).

4   5   6

7   8   9

 

 

 

 

 

 

 

 

Skaistajā un saulainajā dienā audzēkņiem un skolotājiem bija iespēja parādīt savus talantus, pastrādāt radošās darbnīcās, padalīties pozitīvās emocijās ar draugiem, kolēģiem, radiem. Pārstāvji no VISC pasniedza ziedus un pateicības kolektīvu vadītājiem, kurus ar skaļiem aplausiem sagaidīja audzēkņi. Ar lielu gandarījumu par padarīto darbu mūsu skolas audzēkņi un skolotājas atgriezās Daugavpilī jau vēlu vakarā.

10   11   12

 

 

 

 

Paldies visiem kolektīviem un kolektīvu vadītājiem par skaistiem un perfekti sagatavotiem priekšnesumiem!

Informāciju sagatavoja: audzināšanas nodaļa


Поиск...