Pilsētas svētki

No 2. līdz 8. jūnijam daugavpilieši svinēja savas pilsētas svētkus „Daugavpils - Pilsēta ar māju sajūtu”. Daugavpils Profesionālo vidusskolu pilsētas svētkos pārstāvēja ap 500 audzēkņi, skolotāji un tehniskie darbinieki. Vidusskolas 300 audzēkņi un skolotāji piedalījās pilsētas uzņēmēju un izglītības iestāžu gājienā. Mūsu vidusskolas kolonna bija viskuplākā sastāvā. Audzēkņiem un skolotājiem rokās bija karodziņi ar DPV logo un baloni.

1   2   3

 

 

 

 

4   5   6

 

 

 

 

Daugavpils Profesionālās vidusskolas skolotāji un audzēkņi piedalījās arī „Izglītības pilsētiņas” darbā. Mūsu drēbnieki, frizieri, datorsistēmu tehniķi, metālapstrādātāji, elektriķi un dzelzceļnieki prezentēja savas profesijas. Vidusskolas septiņas darbnīcas bija ļoti populāras un pieprasītas starp pilsētas iedzīvotājiem. Drēbnieku darbnīca mācīja bērniem un viņu vecākiem taisīt zaķīšus, bet frizieru darbnīca – pīt bizītes.

7   8   9

10   11   12

 

 

 

 

 

 

 

 

Modes teātris ar kolekciju „Saules prieks”, deju kolektīvs „Dance Time Team” un vokālais ansamblis - kopā 30 audzēkņi- uzstājās ar priekšnesumiem koncertā.

13   14   15

 

 

 

 

Svētku finālā Daugavpils Profesionālās vidusskolas radošo kolektīvu vadītāji saņēma pateicības par piedalīšanos pilsētas svētkos. Paldies visiem audzēkņiem un skolotājiem – jūs bijāt malači!

Informāciju sagatavoja: audzināšanas nodaļa


Поиск...