Žurnālistikas seminārs – darbnīca ASV Informācijas centrā

No 10. līdz 12. februārim ASV Informācijas centrā, kas atrodas Latgales Centrālajā Bibliotēkā, notika seminārs – darbnīca jauniešiem, kuras laikā varēja uzzināt par žurnālistiku, civilžurnālistiku, fotostāstu izveidi, papildināt un uzlabot angļu valodas zināšanas. Seminārā piedalījās 20 jaunieši no dažādām skolām, Profesionālās kompetences centru „Daugavpils tehnikums” pārstāvēja KV- 11 grupas audzēkne Aleksandra Gorbule. Pirmajā pasākuma dienā jauniešiem amerikāņu Fulbraita sistēmas skolotāja, asistente Keita Maklelana pastāstīja par demokrātiju ASV, fotogrāfs Reinis Fjdorovs dalījās praktiskajā pieredzē par fotostāstu būtību un to veidošanas iespējām.

Otrajā dienā skolēni gatavoja fotogrāfiju sēriju ar vēstījumu par noteiktu tēmu. Darbnīcas dalībniekiem fotogrāfiju izvēlē palīdzēja Reinis Fjodorovs.

Pēdējā pasākuma dienā katram dalībniekam bija iespēja prezentēt savu darbu angļu valodā. Semināra – darbnīcas noslēgumā katrs dalībnieks saņēma sertifikātu par piedalīšanos civilžurnālistikas seminārā un suvenīru – krūzi ar ASV informācijas centra logotipu.

Informāciju sagatavoja:

Julija Plečkena un KV- 11 grupas audzēkne A.Gorbule.


Поиск...