erasmus plus

 

 

Ar Latvijas vēstnieci Vācijā pārrunā aktīvo sadarbību ar Vācijas profesionālās izglītības iestādēm

2015. gada 23.februārī Erasmus+ programmas prakses projekta vadītāja Ļubova Deļmuhamedova, kas šobrīd kopā ar Tehnikuma audzēkņiem atrodas Vācijā, apmeklēja Lejassaksijas – Latvijas biznesa forumu un Latvijas politikai, vēsturei un kultūrai veltīto pasākumu „Latvija – viesos pie draugiem” Hanoverē.

IMG 2440   IMG 2442   IMG 5902

 

 

 

 

 

Biznesa forumu atklāja Latvijas vēstniece Elita Kuzma un Lejassaksijas Ekonomikas, darba un satiksmes ministrijas valsts sekretāre Daniela Bērensa (Daniela Behrens). Latviajs Vēstniece Elita Kuzma pasākuma apmeklētājus iepazīstināja ar Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē prioritātēm un aktualitātēm. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras nozares atašejs Helmuts Salnājs Lejassaksijas uzņēmējus iepazīstināja ar importa un investīciju iespējām Latvijā.

DSC 0737   IMAG0220   IMAG0223   P3010288

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kultūras pasākuma ietvaros Ļ.Deļmuhamedova Latvijas vēstniecei E.Kuzmai pastāstīja par PIKC „Daugavpils tehnikums“ šobrīd īstenoto projektu, kā arī par aktīvu, ilggadēju DT un Vācijas profesionālo izglītības iestādžu sadarbību.

IMG 5909   IMG 5915   IMG 5941

 

 

 

 

 

Kā jau tika informēts, šobrīd četri mūsu skolas audzēkņi ERASMUS + programmas projekta „Inovācijas profesionālajā izglītībā” ietvaros, pateicoties sadarbības partnera – BBS skolas Rotenburgā atbalstam, veiksmīgi strādā praksē vadošajos uzņēmumos Vācijā.

Informāciju sagatavoja: Ļubova Deļmuhamedova


Поиск...