Vispārizglītojošo skolu jaunieši viesojās Daugavpils tehnikumā

25. martā Daugavpilī notika Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta organizētais pasākums „Profesiju virpulī atrast savējo: pēc 9. klases”. Tā mērķis bija palīdzēt jauniešiem izzināt savas karjeras iespējas un popularizēt Daugavpils pilsētas profesionālās izglītības iestādes.

1   2   3

 

 

 

 

Pasākumā piedalījās arī PIKC „Daugavpils Tehnikums”. Mācību korpusu Mendeļejeva ielā 1 apmeklēja deviņu Daugavpils pilsētas izglītības iestāžu vienpadsmit komandas. Komandu veidoja četri skolēni, katrā profesionālās izglītības iestādē jaunieši uzkavējās 10 minūtes. Daugavpils tehnikuma audzēkņi viesiem pastāstīja par izglītības un ārpusstundu iespējām mūsu tehnikumā. Katrai komandai bija jāpiedalās izglītības iestādes organizētajā zināšanu, prasmju pārbaudē un jāiegūst pēc iespējas vairāk punktu.

Paldies Daugavpils tehnikuma audzēkņiem: Viktorijai Lobanovai (FR- 11), Snežanai Grigorjevai (FR- 11), Jūlijai Ļahovskai (KS- 31), Oļegam Ivanovam (EM- 11), Oļģertam Daugstam (EM- 11) par ieguldīto darbu pasākuma organizācijā!

Informāciju sagatavoja: Snežana Grigorjeva un Anda Bernāne


Поиск...