Konference „E-KLASE 2015”

E-klase konference_201517.04. PIKC „Daugavpils tehnikums” izglītības metodiķe Jeļena Dideviča piedalījās konferencē „E-KLASE 2015”.

Izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile savā lekcijā „Priekšlikumi, lai Latvijas izglītības sistēma būtu starp izcilākajām pasaulē”, iepazīstināja ar izteiktajiem priekšnoteikumiem, kuru īstenošana ir izšķiroši svarīga ceļā uz tādu izglītību, kas veido stabilu bāzi personības vispusīgai attīstībai un konkurētspējai. Visi klātesošie rakstiski izteica savu veidoli par izglītības sistēmu Latvijā un piedāvāja priekšlikumus tās uzlabošanai.

SIA „Digitālās ekonomikas attīstības centrs” (DEAC) vadītājs Jānis Kaģis seminārā „E-klase kā efektīvs saziņas rīks starp skolu un ģimeni” papildināja skolotāju zināšanas par tādiem rīkiem kā „pasts”, „skolotāju ziņojumi”, „uzvedības ieraksti”, „skolas jaunumi”, „kavējumu pieteikumi” u.c., kā arī izteica ieteikumus, kā šos rīkus pilnvērtīgi un pareizi lietot, lai panāktu pozitīvu rezultātu E-klases lietošanā. Semināra gaitā skolotāji diskutēja par ikdienā sastopamām problēmām, saistītām ar E-klasi. DEAC darbinieki regulāri strādā pie e-klases sistēmas uzlabošanas.

Informāciju sagatavoja: izglītības metodiķe Jeļena Dideviča


Поиск...