Jauniešu radošais pasākums “Radi, rādi, raidi”

2015. gada 28.aprīlī Rēzeknes kultūras namā notika Latgales vēsturiskā novada profesionālo izglītības iestāžu jauniešu radošais pasākums “Radi, rādi, raidi”. Daugavpils tehnikuma 4 interešu izglītības pulciņi un 3 radošās darbnīcas gatavojās šim pasākumam visa mācību gada garumā. Novada pasākumā mūsu izglītības iestādi pārstāvēja 39 audzēkņi un 8 skolotājas.

1   2   3

 

 

 

 

Rēzeknes kultūras namā pēc ģenerālmēģinājuma žūrijai, viesiem un dalībniekiem bija piedāvāta iespēja noskatīties 3 stundu konkursa – koncerta programmu. Daugavpils tehnikuma vokālais ansamblis uzstājās ar dziesmām „Kopā būt” un „Dvēseles dziesma”, bet tautas kopa – ar dziesmām „Dod, Dieviņi”, „The Lion sleep tonight”, turpretī modes teātris – ar programmu „LĪDZI SAULEI”. Mūsdienu deju kolektīvs prezentēja dejas „Because I’m Happy” un „Jungle Zoome”.

4   5   6

 

 

 

 

Drēbnieku, frizieru, vizuālās un lietišķas mākslas radošās darbnīcas piedāvāja Rēzeknes iedzīvotājiem izveidot oriģinālas atklātnītes, skaistas frizūras un rotājumus ar burtu simboliku.

7   8   9

 

 

 

 

Pēc noslēguma kopdziesmas notika kolektīvu un to vadītāju apbalvošana.

Paldies Daugavpils tehnikuma audzēkņiem un skolotājiem par labi padarītu darbu, par ikvienam dāvāto prieku un gandarījumu visa pasākuma laikā!

Informāciju sagatavoja: audzināšanas nodaļa


Поиск...