Frizieru profesionālās meistarības konkurss „Pavasara fantāzija”

21.aprīlī Mendeļejeva ielas korpusa mācību frizētavā notika Daugavpils pilsētas un novadu profesionālās izglītības iestāžu topošo frizieru profesionālās meistarības konkurss „Pavasara fantāzija”. Konkursā piedalījās pirmā un otrā kursa izglītojamie no mūsu mācību iestādes, kā arī viesi no Rīgas Stila un modes profesionālās vidusskolas un Jelgavas Amatu vidusskolas. Konkursanti veidoja modernu dāmu vakara frizūru no gariem matiem un modernu kungu frizūru.

1   2   3

 

 

 

 

 

Pavasara fantāzijas virpulī tika veidotas glamūras un elegantas vakara frizūras. Tās atsvaidzināja spilgtie un interesantie modeļu matu krāsojumi, izvēlētie krāsu toņi, kā arī aksesuāri un tērpi. Kungu frizūras izcēlās ar savu kreativitāti, oriģinalitāti un stilu.

4   6   7

 

 

 

 

 

Paralēli konkursam profesionālās izglītības iestāžu pedagogi piedalījās pieredzes apmaiņas seminārā . Viesi un PIKC „Daugavpils tehnikums” skolotāji izmēģināja jaunās tehnoloģijas valodu apgūšanā, uzzināja, kā ērti un ātri veidot infografikas, dalījās pieredzē praktiski veidojot dekoratīvos aksesuārus, kuri tiek izmantoti kā papildelements, veidojot dažādus tērpus un frizūras.

Šādu konkursu un pedagogu apmaiņas semināru radošā atmosfēra dod iespēju pilnveidot prasmes, attīstīt iemaņas, īstenot idejas un veiksmīgi strādāt izvēlētajā profesijā.

Konkursa rezultāti:

1.vieta - Daniels Reiss (Rīgas Stila un modes profesionālās vidusskola)

2.vieta - Sanita Limane (PIKC „Daugavpils tehnikums”, FR-21) un Anastasija Bukeja (PIKC „Daugavpils tehnikums”, FR-11)

3.vieta - Natālija Žirnova (Jelgavas Amatu vidusskola), Milana Mihailova (Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola).

Sveicam uzvarētājus! Paldies visiem, kas piedalījās un atbalstīja pedagogu pieredzes apmaiņas semināru, kā arī aktīvi gatavojās un darbojās pasākuma norisē!

Informāciju sagatavoja: Valentīna Saulīte


Поиск...