Daugavpils tehnikuma audzēkņi piedalās ZZ ČEMPIONĀTĀ

Aprīļa beigās Daugavpils tehnikuma KV-11 grupas audzēkņi kopā ar skolotāju Jūliju Plečkenu piedalījās pasākuma „ZZ ČEMPIONĀTS” pusfinālā, kas notika Daugavpils Olimpiskajā centrā.

IMG 3161   IMG 3202   IMG 3241

 

 

 

 

„ZZ ČEMPIONĀTS” ir sporta un prāta spēļu sacensības starp Latvijas izglītības iestāžu 4.-12. klasēm, kurās, pārbaudot drosmi, cīņassparu, atjautību, radošumu un klases vienotību, Zelta Zivtiņa dāvā neaizmirstamus piedzīvojumus un lieliskas balvas pašām draudzīgākajām klasēm. „ZZ ČEMPIONĀTS” ik gadu vieno tūkstošiem skolēnus. Pērn tas sasniedza rekordlielu dalībnieku skaitu – gandrīz 70 000 skolēnu no visas Latvijas. Aizpildot pirmo pieteikumu un radošo uzdevumu, iespēju piedalīties kādās no 5 aizraujošajām pusfinālu sacensībām Latvijas reģionos iegūst gandrīz 500 klases, kuras tālāk cīnās par iekļūšanu superfinālā un iespēju izcīnīt vērtīgās balvas no Zelta Zivtiņas un pasākuma atbalstītājiem.

IMG 3261   IMG 3288   IMG 3316

IMG 3319   IMG 3341   IMG 3354

 

 

 

 

 

 

 

 

KV-11 grupas komandas līdere Darja Virbale atzīst, ka šajā pasākumā bija jauka atmosfēra. Lai arī komandu veidoja 1.kursa audzēkņi, kas viens par otru vēl maz zina, tajā valdīja pozitīvas emocijas, skolēni viens otram centās palīdzēt, uzmundrināt un atbalstīt. Darja cer piedalīties šajā čempionātā arī nākošgad un to iesaka darīt arī citām klasēm, aicina pieteikties un izbaudīt sacensību prieku, cīņas sparu.

Informāciju sagatavoja: Jūlija Plečkena un audzēkne Darja Virbale


Поиск...