kopeejais nordplus

 

 

Pieredzes apmaiņa Nordplus programmas ietvaros

Veiksmīgi noslēdzies Nordplus programmas projekts “Inovatīvas mācību metodes profesionālajā izglītībā”. Laikā no 11. līdz 15.maijam pieredzes apmaiņas mobilitātes ietvaros Daugavpils tehnikuma 8 skolotāji apmeklēja Viļņas Dzelzceļa transporta un komercpakalpojumu tehnisko skolu. Skolotājiem tā bija iespēja iegūt jaunu pieredzi un iepazīties ar labās prakses piemēriem izglītības programmu īstenošanā Lietuvas skolās, kā arī piedalīties starptautiskā konferencē, apmainoties ar inovatīvu pieredzi un ģenerējot jaunas projektu idejas kopīgai sadarbībai nākotnē.

1   2   3

4   5   6

 

 

 

 

 

 

 

 

Kultūras programmas ietvaros apmeklējām Viļņas Karaļu pili, kura atjaunota „no nulles” un šobrīd priecē apmeklētājus ar unikālu vēstures mantojumu. Interesanti bija ielūkoties Lietuvas Nacionālās operas un baleta teātra aizkulisēs, kur notika saspringts darbs un gatavošanās jaunas pirmizrādes atklāšanai. Tā bija iespēja iejusties dažādu operas un baleta personāžu lomās. Viļņas universitātes Botāniskais dārzs mūs sagaidīja ar savu krāsu raibumu un smaržu bagātību - ziedošiem tulpju laukiem, rododendriem un ceriņiem.

7   8   9

10   11   12

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadarbība starp skolām aizsākās 2011.gadā. Veiksmīgi īstenojot kopīgu starptautiskās partnerības attīstības stratēģiju, šajā atskaites periodā īstenoti 5 projekti, iesaistot jaunus sadarbības partnerus no Polijas, Krievijas un Baltkrievijas.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa


Поиск...