Pilsētas svētki „Mana pils Daugavpils - 740”

No 1. līdz 7. jūnijam daugavpilieši svinēja savas pilsētas jubileju „Mana pils Daugavpils - 740”. Pilsētas svētkos Profesionālās izglītības kompetences centu „Daugavpils tehnikums” pārstāvēja ap 200 audzēkņi, skolotāji un tehniskie darbinieki.

1   2   3

 

 

 

 

Vairāk foto...

4   5   6

 

 

 

 

Tehnikuma audzēkņi un darbinieki piedalījās pilsētas uzņēmēju un izglītības iestāžu gājienā. Mūsu skolu, salīdzinoši ar citām izglītības iestādēm, pārstāvēja visvairāk audzēkņu. Audzēkņiem un skolotājiem rokās bija karodziņi ar DT logo.

7   8   9

 

 

 

 

PIKC „Daugavpils tehnikums” darbinieki un audzēkņi piedalījās „Izglītības pilsētiņas” darbā. Mūsu tērpu stila speciālisti, frizieri, datorsistēmu tehniķi, metālapstrādātāji, elektriķi, automehāniķi, vizuālās un lietišķās mākslas pulciņa dalībnieki un dzelzceļnieki prezentēja savas profesijas. Tehnikuma astoņas darbnīcas bija ļoti populāras un apmeklētas.

Modes teātris ar kolekciju „Dabas ritums”, deju kolektīvs un vokālais ansamblis, kopā 34 audzēkņi, uzstājās ar priekšnesumiem koncertā.

Svētku finālā PIKC „Daugavpils tehnikums” radošo kolektīvu vadītāji saņēma pateicības par piedalīšanos pilsētas svētkos.

Paldies visiem tehnikuma audzēkņiem un darbiniekiem par piedalīšanos pilsētas svētkos „Mana pils Daugavpils - 740”!

Informāciju sagatavoja: audzināšanas nodaļa


Поиск...