DT direktores vietnieks profesionālajā jomā Valērijs Jegorovs – Goda daugavpilietis

jegorovs goda_d-pilsProfesionālās izglītības kompetences centra „Daugavpils tehnikums” direktores vietniekam profesionālajā jomā Valērijam Jegorovam tika piešķirta balva „Goda daugavpilietis” par nopelniem izglītībā par ilgstošu, priekšzīmīgu un panākumiem bagātu darbību.

Apbalvojumu "Goda daugavpilietis" piešķir vienu reizi piecos gados (pilsētas jubileju gados) ne vairāk kā 15 personām, apbalvojumu pasniedz Daugavpils pilsētas svētku svinību ietvaros. Goda daugavpilietim pasniedz nozīmi Goda daugavpilietis un apliecinājuma rakstu par apbalvojuma "Goda daugavpilietis" piešķiršanu. Apbalvojumu "Goda daugavpilietis" vienai personai piešķir vienu reizi. Šogad tika iesniegti 22 pieteikumi.

Balvu „Par mūža ieguldījumu” saņēma ilggadējais pilsētas sporta dzīves organizators Vilhelms Stepanovs. Goda daugavpiliešu vidū ir profesors, bioloģijas, psiholoģijas un pedagoģijas doktors, Latgales zoodārza dibinātājs un vadītājs Mihails Pupiņš, Latvijas Poļu savienības un Daugavpils biedrības „Promeņ” priekšsēdētājs Rišards Stankevičs, vadošais mašīnbūves un dzelzceļa transporta speciālists, Daugavpils tehnikuma direktora vietnieks Valērijs Jegorovs. Lielais apsveicēju skaits ir labākais pierādījums apbalvoto daugavpiliešu nopelniem. Tituls „Goda daugavpilietis” tiek piešķirts cilvēkam, kurš ar saviem darbiem devis vislielāko ieguldījumu Daugavpils vārda popularizēšanai Latvijā un Eiropas kopējo vērtību integrēšanai Latvijā. Lepojamies, ka mūsu izglītības iestādes pārstāvis Valērijs Jegorovs ir pelnījis šo godpilno balvu.

Valērija Jegorova pedagoģiskais darba stāžs ir 45 gadi. Visus šo gadus V.Jegorovs ir veltījis darbam profesionālā izglītības iestādē, gan kā pedagogs praktiskajos darbos, gan kā vadītājs.

Informāciju sagatavoja: Dina Ļecka


Поиск...