Talantu konkurss ”KO TU PROTI?”

22.10.2015. Strādnieku ielas aktu zālē notika PIKC “Daugavpils tehnikums” pirmā kursa audzēkņu talantu konkurss “Ko tu proti?”.

2   3    4

 

 

 

 

Žūriju un klausītājus ar savām dziesmām, dejām, radošiem stāstiem, prezentācijām un jokiem iepriecināja un lika just līdzi pirmo kursu audzēkņi – topošie automehāniķi, transporta pārvadājumu komercdarbinieki, sliežu ceļu saimniecības tehniķi, tērpu stila speciālisti, programmēšanas tehniķi, klientu apkalpošanas speciālisti, frizieri, elektrotehniķi, dzelzceļa transporta pārvadājumu organizācijas un kustības drošības tehniķi, datorsistēmu tehniķi, dzelzceļa transporta automātikas, telemehānikas un komunikāciju tehniķus, lokomotīvju saimniecības tehniķi.

5   6   7

 

 

 

 

Pasākuma mērķis ir saskatīt audzēkņos talantus. Pirmā kursa audzēkņi ilgi gatavojās konkursam un brīnišķīgi prezentēja savus priekšnesumus. Lielu darbu priekšnesumu veidošanā bija ieguldījuši gan paši audzēkņi, gan grupu audzinātāji.

8   9   10

 

 

 

 

Ņemot vērā žūrijas vērtējumu

I vietu ieguva TT-11 grupa,

II vietu ieguva KV-11grupa,

III vietu ieguva EM-11 un PR-11 grupas.

Apsveicam uzvarētājus un pateicamies visiem dalībniekiem, grupu audzinātājiem par piedalīšanos, atsaucību un radošām idejām!

Informāciju sagatavoja: Olga Arhipova


Поиск...