Sacensības starp dienesta viesnīcu komandām „Zināšanu stafete”

Oktobra beigās mūsu izglītības iestādes dienesta viesnīcā notika sacensības „Zināšanu stafete” starp pirmo un vecāko kursu audzēkņiem. Stafetē piedalījās 12 pirmo kursu audzēkņi no Bauskas ielas 25 dienesta viesnīcas un 12 vecāko kursu audzēkņi no Bauskas ielas 23 dienesta viesnīcas.

IMG 7300   IMG 7332   IMG 7436

 

 

 

 

Stafetei bija 6 posmi. Tika pārbaudītas dalībnieku zināšanas par Daugavpils tehnikuma vēsturi, par pašreizējo izglītības procesu, par dienesta viesnīcu iekšējās kārtības noteikumiem. Audzēkņiem bija jārisina krustvārdu mīkla, jāatbild uz jautājumiem, jāpiedalās sporta stafetē, jāatceras pēc iespējas vairāk ēdienu no kartupeļiem, jāpiešuj pogas dažādos veidos, jāiestudē parodija, jāprezentē sava komanda.

Cīņa izvērtās ļoti sīva. Komandu rezultāti stafetes posmos bija līdzīgi. Visu izšķīra pēdējais posms, kurā dalībniekiem bija jādzied dziesma „Tikai tā!”. Lai arī sacensībās uzvarēja vecāko kursu audzēkņu komanda, visi bija priecīgi par jauniegūtajām zināšanām , jautri pavadīto laiku un ciešāku sadraudzību! Aizraujošais vakars beidzās ar komandu dalībnieku apbalvošanu un ar dziesmu visu skatītāju izpildījumā.

Informāciju sagatavoja: dienesta viesnīcas audzēkņu parlaments


Поиск...