Seminārs par fotogrāfiju

8. decembrī Mendeļejeva ielas mācību korpusā notika seminārs - meistarklase ,,Bildes veidošana fotogrāfijā” TSE- 11, TS-11 un DR-31 grupas audzēkņiem.

1   2   3

 

 

 

 

Semināru vadīja fotogrāfs Sergejs Kuzņecovs. Sergejs no profesionālā karjera sākuma (no 1999.gada) ir uzkrājis neatsveramu pieredzi, zināšanas un neskaitāmas klientu pozitīvas atsauksmes. Fotogrāfa pakalpojumus klienti izmanto īpašu notikumu iemūžināšanai, tāpēc jo sevišķi svarīgi ir ne vien attaisnot klientu cerības par kvalitatīvu fotogrāfa darbu, bet arī ar radošu pieeju un gadu laikā uzkrātajām zināšanām radīt fotogrāfijas, kuras, apskatot pat pēc vairākiem gadiem, cilvēks spēj izdzīvot tā īpašā notikuma izjūtas.

Sergejs semināra laikā pastāstīja, kā pareizi izvelēties fotoattēla tēmu, izmēru, kā ātri un vienkārši izvelēties vai noformēt fonu fotografējamajam objektam, kā izrotāt, izgatavot un papildināt ar aksesuāriem dekorāciju, kā pareizi izmantot dabisko gaismu. Semināra dalībnieki uzzināja, kādas pozas ir piemērotākās fotografējoties. Audzēkņi uzzināja daudz interesanta par fotogrāfiju veidošanai nepieciešamo aprīkojumu.

Paldies semināra dalībniekiem, atbalstītājiem!

Informāciju sagatavoja: Ņina Rudze


Поиск...