Tehnikuma audzēkne valsts mēroga profesionālās meistarības konkursā iegūst 3.vietu

No 2. līdz 3.decembrim Rīgas Stila un Modes profesionālajā vidusskolā notika konkurss ,,Apģērba ražošana”. Konkursā piedalījās audzēkņi un absolventi no Rīgas Stila un modes profesionālās vidusskolas, Jelgavas Amatu vidusskolas un citām profesionālajām izglītības iestādēm. Konkursa galvenais mērķis bija sekmēt profesionālās izglītības attīstību Latvijā, tās starptautisko konkurētspēju un noskaidrot kandidātus iekļaušanai turpmākās profesionālās pilnveides pasākumos iespējamai dalībai starptautiskajā jauno profesionāļu konkursā “Euroskills 2016”. Šādu konkursu radošā atmosfēra dod iespēju pilnveidot prasmes, attīstīt iemaņas, īstenot idejas un veiksmīgi strādāt izvēlētajā profesijā.

1   2   5

 

 

 

 

Daugavpils tehnikumu pārstāvēja divas TSE-11 grupas audzēknes - Alina Kulakeviča un Anna Drobiševska. Konkursa dalībniekiem atbilstoši tehniskajam zīmējumam bija jāpārveido, jāmodelē dārznieces krekla bāzes konstrukcija, tā jāpiegriež un jāuzšuj. Kamēr audzēknes veica darbu, pedagogi piedalījās seminārā ,,Aktualitātes apģēŗbu ražošanā un izaicinājumi profesionālajā izglītībā”.

6   7   10

 

 

 

 

Konkursa rezultātā godalgoto 3. vietu ieguva mūsu tehnikuma audzēkne Alina Kulakeviča (TSE-11). 1. un 2. vietu ieguva Rīgas Stila un modes profesionālās vidusskolas absolventi.

4   3   8   9

 

 

 

 

 

 

 

Paldies Alinai un Annai par piedalīšanos, ieguldīto darbu! Apsveicam Alinu ar uzvaru!

Informāciju sagatavoja: Ņina Rudze

FOTO: Valsts izglītības attīstības aģentūra


Поиск...