Praktiskā nodarbība – seminārs SIA „Intergaz”

Šī gada 10. decembrī TT-31 grupas audzēkņi, topošie transporta pārvadājumu komercdarbinieki, piedalījās praktiskajā nodarbībā – seminārā SIA „Intergaz”. Šī pasākuma mērķis bija profesionālo zināšanu un kompetences paaugstināšana, ka arī praktisko iemaņu iegūšana loģistikas sfērā, apgūstot priekšmetu „Transporta uzņēmuma mārketings”.

1   2   3

 

 

 

 

Pasākuma uzdevums bija iepazīstināt skolēnus ar SIA „Intergaz” uzņēmuma darbību, kas gāzes piegādē Latvijas tirgū ir viens no līderiem gan apkalpojot mazumtirdzniecības objektus, gan vairumtirdzniecību objektus. Praktiskās nodarbības un semināra laikā šī uzņēmuma loģisti, pamatojoties uz reāliem pieteikumiem un COOL-centra starpniecību, analizēja gāzes piegādes realizācijas stratēģiju no pieteikuma brīža līdz optimāla un rentabla maršruta izstrādei. TT-31 grupas audzēkņiem bija iespēja, ar attiecīgo speciālistu kontroles palīdzību pastāvīgi novērtēt pieteikuma raksturu un piedāvāt savus risinājumu variantus loģistisko darbību pēctecībā.

Semināra laikā visi dalībnieki piedalījās diskusijā par loģistikas specifiku mūsdienīgās konkurences nosacījumos, ņemot vērā SIA „Intergaz” uzņēmuma pieredzi. Vizītes noslēgumā darba aizsardzības speciāliste Jekaterinu Mihailovu TT-31 grupas audzēkņiem pastāstīja par šī uzņēmuma tehniskajiem aspektiem, tehnoloģisko bāzi un speciālajām gāzes transportēšanas un glabāšanas iekārtām, kā arī cisternu un balonu aizpildīšanas ierīcēm.

Iegūtās zināšanas un iemaņas audzēkņiem palīdzēs veidot konkrētu un striktu izpratni par savas izvēlētās profesijas specifiku, izprast vienu no šīs specialitātes iespējām, kas turpmāk palīdzēs izjust pārliecību savā profesionālajā izaugsmē.

TT-31 grupas audzēkņi pateicas uzņēmuma SIA „Intergaz” loģistikas speciālistiem – Marinai Golovko, Jurijam Svarinskim, kā arī darba aizsardzības speciālistam – Jekaterinai Mihailovai!

Informāciju sagatavoja: Jelena Godlevska


Поиск...