Ziemassvētku pasākums “Mājiņa mežmalā”

Pavadot 2015.gadu, decembra nogalē parlamenta audzēkņi tehnikuma telpās uzbūra īstu pasaku. Koncerta galvenā tēma bija "Mājiņa mežmalā", kurā atraktīvi darbojās skolēnu pašpārvalde, rīkojot tajā parlamenta "tusiņu". Burvju katlā tika iemaisītas visas kvēlākās vēlēšanās, kuras noteikti piepildīsies 2016.gadā! Par pasākuma aizrautīgumu rūpējās audzēkņi, kas iepriecināja skatītājus ar jaunām dziesmām, ko izpildīja tehnikuma ansamblis, vadītāja Jūlija Peceviča.

1   2   3

 

 

 

 

4   5   6

 

 

 

 

Savukārt azartiskiem deju ritmiem līdzi just lika mūsdienu deju kolektīvs, kas izpildīja deju "Black and white story", vadītāja Alisa Matvejeva. Koncerta noslēgumā burvju katls bija pilns, no tā uzbūrās pasakaina un neparasta netradicionālās modes kolekcija. Tās tērpus izgatavoja TS-21 grupa un skolotāja Ludmila Lukjanska. Pasākums bija iedvesmojošs, gaišu emociju pārpilns.

7   8   9

 

 

 

 

Liels paldies interešu izglītības kolektīviem un to vadītājām, darba rūķīšiem, rūķu mammai skolotājai Olgai Arhipovai par iespēju ikvienam skatītājam iejusties pasakā! Paldies visiem, kas sasildīja "Mājiņu mežmalā"!!

Informāciju sagatavoja: Emīlija Sailere (Audzēkņu pašpārvalde)


Поиск...