Sadarbības iespējas ar Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociāciju (LETERA)

LETERA BILDEBiedrība “Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija” (LETERA) apvieno Latvijas uzņēmumus, pētniecības un izglītības iestādes, kuru darbība saistīta ar elektronikas un elektrotehnikas, optisko iekārtu, informācijas tehnoloģijas un elektronisko sakaru, aizsardzības aprīkojuma, aviācijas un kosmosa tehnoloģiju nozari.

LETERA aizstāv nozares intereses, sekmē tās nostiprināšanu, attīstību un popularizēšanu, kā arī veicina sadarbību starp nozari un Latvijas valsts pārvaldes institūcijām. Lai veicinātu nozares darbaspēka attīstību, LETERA iesaistās dažādās aktivitātēs, kā arī organizē pasākumus, lai atbalstītu un popularizētu ar nozari saistīto izglītību, ietverot gan augstākās, gan profesionālās izglītības iestādes, kā arī vispārizglītojošās skolas un interešu izglītības iestādes tehniskās jaunrades jomā.

Daugavpils tehnikums ir LETERA biedrs kopš 2016.gada janvāra, līdz ar to tam ir iespēja būt par vienu no nozares viedokļa paudējiem un piedalīties LETERA aktivitātēs, lai kopīgi rastu risinājumus nozarē aktuālajos jautājumos un problēmās. Kā LETERA biedrs Daugavpils tehnikums var izmantot priekšrocības, ko sniedz iesaistīšanās LETERA projektos, kā arī saņemt aktuālāko informāciju saistībā ar audzēkņiem pieejamajām prakses vietām nozares uzņēmumos.

Plašāka informācija par LETERA darbību pieejama mājas lapā www.letera.lv.

Informāciju sagatavoja: I.Cvetkova un S.Knišovs


Поиск...