Godalgotas vietas Atklātajā Latvijas frizieru čempionātā Rīgā

1.aprīlī Rīgā, Skonto hallē, notika skaistumkopšanas izstāde „Expo Beauty 2016”. Izstādi apmeklēja izglītības programmas „Frizieru pakalpojumi” FR -11 un FR-21grupu audzēkņi un skolotāji.

IMG 0101   IMG 0105   IMG 0109

 

 

 

 

Skonto hallē skaistumkopšanas industrijas stendos varēja iepazīties ar dažādu firmu matu kopšanas un veidošanas līdzekļiem, kā arī saņemt kvalificētu speciālistu konsultāciju. Sadarbībā ar Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju izstādes ietvaros tika īstenots projekts – konkurss, kur mūsu audzēkņi piedalījās Atklātajā Latvijas frizieru čempionātā. Profesionālo izglītības iestāžu audzēkņi startēja dažādās nominācijās.

IMG 0110   IMG 0130   IMG 0136

 

 

 

 

Kopā ar mūsu audzēkņiem konkursā savu meistarību demonstrēja Rīgas Stila un modes profesionālās vidusskolas un Jelgavas Amatu profesionālās vidusskolas nākamie frizieri. Mūsu mācību iestādi konkursā pārstāvēja programmas „Frizieru pakalpojumi” FR-21 grupas audzēkņi: Irēna Volkova, Anastasija Bukeja un Aleksejs Kormiļcevs. Viņi veiksmīgi piedalījās nominācijā "Moderna vakara frizūra no gariem matiem’’. Frizūras tika veidotas uz manekengalvām, iepriekš veicot modernu matu krāsojumu un piemeklējot attiecīgu apģērbu un aksesuārus.

Projekta-konkursa rezultāti:

1.vieta – Anastasijai Bukejai,

3.vieta – Aleksejam Kormiļcevam,

4.vieta – Irēnai Volkovai.

PIKC „Daugavpils tehnikums” komandai kauss un Atzinības raksts par skolas audzēkņu profesionālo sagatavotību dāmu frizūru kategorijā un aktīvu skolas komandas dalību konkursā.

IMG 0142   IMG 0143   IMG 0166

 

 

 

 

Profesionālas meistarības konkurss ir apliecinājums tam, ka mūsu topošie frizieri ir radoši un idejām bagāti jaunieši. Šādu konkursu radošā atmosfēra dod iespēju pilnveidot prasmes, attīstīt iemaņas, īstenot idejas, dalīties pieredzē ar citu mācību iestāžu audzēkņiem un veiksmīgi strādāt izvēlētajā profesijā.

Sveicam uzvarētājus! Paldies visiem, kas atbalstīja un palīdzēja projekta - konkursa īstenošanā!

Informāciju sagatavoja: Valentīna Saulīte


Поиск...