Parakstīts jauns sadarbības līgums

No 20. - 22. aprīlim Daugavpils tehnikumā darba vizītē viesojās delegācija no Drēzdenes IB Mācību centra. Kopš 2004. gada kopā esam īstenojuši 9 audzēkņu prakses un 6 skolotāju pieredzes apmaiņas projektus.

Vizītes laikā tika parakstīts abu izglītības iestāžu turpmākās sadarbības līgums. Sadarbības līgumu parakstīja Daugavpils tehnikuma direktore Ingrīda Brokāne un Drēzdenes IB Mācību centra direktors Roberto Nitschke. Tā mērķis ir stiprināt sadarbību izglītības, kultūras un sporta jomā. IB Mācību centra Starptautisko projektu nodaļas darbinieki Andreas Koth un Kristina Heinze pārrunāja iespējamo sadarbību kopīgu starptautisku projektu īstenošanā inovāciju un jaunu pedagoģisko pieeju apguvē profesionālajā izglītībā.

1   2   3

 

 

 

 

 

Tāpat viesi tika iepazīstināti ar tehnikuma piedāvātajām izglītības programmām, kā arī devās ekskursijā pa tehnikumu. Kultūras programmas ietvaros tika īstenota Rīgas vecpilsētas, Daugavpils cietokšņa un Marka Rotko mākslas centra apskate. Viesi augstu novērtēja viesmīlīgo uzņemšanu, skolas renovāciju un novēlēja skolai veiksmi turpmākajā darbā!

4   5   6

 

 

 

 

 

Daugavpils tehnikums aktīvi strādā pie starptautiskās atpazīstamības un sadarbības programmām ar ārvalstu izglītības iestādēm un uzņēmumiem, lai mūsu audzēkņiem un skolotājiem piedāvātu plašākas iespējas starptautiskai pieredzei.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa


Поиск...