Profesionālās izglītības iestāžu jauniešu radošais pasākums "Radi, rādi, raidi"

2016.gada 10. maijā tehnikuma audzēkņi un skolotāji piedalījās Latgales vēsturiskā novada profesionālās izglītības iestāžu jauniešu radošajā pasākumā "Radi, rādi, raidi", kas notika Daugavpilī. Novada pasākumā mūsu izglītības iestādi pārstāvēja 54 audzēkņi un 9 skolotājas. No mūsu tehnikuma piedalījās mūsdienu deju kolektīvs (skolotāja Alisa Matvejeva), Modes teātris (kolekcijas autore Ludmila Lukjanska, režisore Alisa Matvejeva), vokālais ansamblis un Tautas kopa (vadītāja Jūlija Peceviča), divas darbnīcas – drēbnieku un frizieru (skolotājas Ņina Rudze, Marija Arhipova, Elvīra Azareviča, Olga Gaujeniete), tērpu stila speciālista profesijas prezentācija “Stils laikmeta griežos” (skolotājas Elvīra Azareviča, Ņina Rudze, Tatjana Jaunzeme) un frizieru profesijas prezentācija “Baltā fantāzija” (skolotāja Valentīna Saulīte).

1   2   3

 

 

 

 

4   5   6

 

 

 

 

Tautas kopa ar dziesmām „Saule auda audekliņu” un „Tu lasi” uzstājās koncertā, kas notika Vienības laukumā. Mūsdienu deju kolektīvs ar deju „Black and white story”, vokālais ansamblis ar dziesmām „Kalniem pāri” un „Dziesmu svētki tev un man”, Modes teātris skatītājiem prezentēja kolekciju: „Pārdomu mežs” Vienības nama koncertzālē. Pilsētas viesiem un iedzīvotājiem bija iespēja ļaut vaļu savai fantāzijai mūsu radošajās darbnīcās: sataisīt smukas lelles un skaistas frizūras. Šo iespēju ar prieku izmantoja gan bērni, gan pieaugušie. Projekta „Radi, rādi, raidi’’ vadītāja Kristīne Bulka pēc noslēguma koncerta pasniedza pateicības rakstus un balvas visiem mūsu kolektīviem.


7   8   9

 

 

 

 

10   11   12

 

 

 

 

Paldies radošajai komandai, kas palīdzēja sagatavot programmu un noorganizēt mūsu jauniešu dalību pasākumā! Paldies FR-11, FR-21, FR-31, KV-21, KV-41, TT-11, TT-21, TT-31, KS-11, KS-21, KS-31, TSE-11, TS-21, VI, PR-11 grupu audzēkņiem par piedalīšanos un labi padarīto darbu!

Informāciju sagatavoja: audzināšanas nodaļa


Поиск...