Video konkursa „Mēs un mūsu skola” rezultāti

16. maijā tika apkopoti video konkursa „Mēs un mūsu skola” rezultāti. Konkursu organizēja angļu valodas skolotāji. Konkursa norises laiks bija no 2016.gada 5.aprīļa līdz 14. maijam. Audzēkņiem tika piedāvāts nofilmēt īsu videoklipu par tēmu „Mēs un mūsu skola” ar noformējumu angļu valodā.

Galveni konkursa mērķi bija: popularizēt mūsu mācību iestādi, attīstīt pašizteikšanas iemaņas svešvalodā ar mūsdienu līdzekļu palīdzību, attīstīt kolektīva saliedētību, palielināt izglītojamo motivāciju angļu valodas apgūšanā.

Tika vērtēts operatora darbs, estētiskais noformējums, informācijas apjoms un angļu valodas lietojuma kvalitāte.

Sveicam uzvarētājus un mūsu video konkursa nominantus.

Žūrija viennozīmīgi atzina PR-11 grupu par konkursa uzvarētājiem. Viņu darbs izceļas ar operatora darbu un pozitīviem komentāriem izcilā angļu valodā.

KS-21 grupas pirmā apakšgrupa prezentēja burvīgu klipu, šīs grupas darbs tika atzīts par vienu no labākajiem, īpaši tika atzīmēts operatora darbs un augstas kvalitātes informācijas noformējums.

KS-21 grupas otrā apakšgrupa izceļas ar labu valodas noformēšanu un pozitīvu saturu. L-21 grupa pievērsa ļoti lielu uzmanību profesionālai sagatavotībai un darba perspektīvām uz dzelzceļa. Kā arī liels paldies par interesantiem klipiem DT-31 un KV-21 grupai.

Paldies kolēģiem par viņu atbalstu šajā konkursā! Liels paldies visiem dalībniekiem par lielisku iespēju noskatīties mūsu „Alma Mater” no cita skatu punkta.

Informāciju sagatavoja: Oļegs Ostrovskis


Поиск...