Daugavpils pilsētas svētki - 2016

No 1. līdz 5. jūnijam daugavpilieši svinēja savas pilsētas svētkus „Daugavpils ir ģimene”. PIKC “Daugavpils tehnikums” pilsētas svētkos pārstāvēja ap 200 audzēkņi, skolotāji un tehniskie darbinieki. Tehnikuma 150 audzēkņi un skolotāji piedalījās pilsētas uzņēmēju un izglītības iestāžu gājienā. Mūsu tehnikuma kolonna bija viskuplākā sastāvā. Audzēkņiem un skolotājiem rokās bija karodziņi ar PIKC “Daugavpils tehnikums” logo un baloni.

 1   2   3

 

 

 

 

4   5   6

 

 

 

 

PIKC “Daugavpils tehnikums” skolotāji un audzēkņi piedalījās arī „Izglītības pilsētiņas” darbā. Mūsu frizieri, datorsistēmu tehniķi, metālapstrādātāji, elektriķi, tērpu stila speciālisti, automehāniķi un dzelzceļa transporta programmas pārstāvji prezentēja savas profesijas. Tehnikuma astoņas darbnīcas bija ļoti populāras un pieprasītas pilsētas iedzīvotāju vidū. Mūsu dekoratīvais objekts “Vilciens”, kas tika domāts fotografēšanai, ieinteresēja gan pieaugušos, gan bērnus.

7   8   9

 

 

 

 

10   11   12

 

 

 

 

Svētku finālā PIKC “Daugavpils tehnikums” kolektīvs saņēma pateicību par piedalīšanos pilsētas svētkos. Paldies visiem audzēkņiem un skolotājiem – jūs bijāt malači!

Informāciju sagatavoja: audzināšanas nodaļa

Dekoratīvā objekta “Vilciens” fotogrāfijas/bildes var atrast šeit: https://failiem.lv/u/k6223tze


Поиск...