Uzņēmēju dienas Latgalē 2016

23. un 24. septembrī Latgales vēstniecībā GORS Rēzeknē noritēja Uzņēmēju dienas Latgalē 2016. Tajās tika pārstāvēti 140 uzņēmumi un iestādes, tostarp arī mūsu Daugavpils tehnikums. Izstādi atklāja Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrs Kaspars Gerhards, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, uzņēmējus uzrunāja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

1  2   3

 

 

 

 

Šādi pasākumi ļauj atrast jaunus sadarbības partnerus, dalīties pieredzē, iepazīstināt ar precēm un pakalpojumiem, smelties inovatīvas idejas. Popularizējot mūsu profesionālās izglītības iestādi, izglītības metodiķe Jeļena Dideviča iepazīstināja klātesošos ar mācību virzieniem un programmām, ar iespēju mācīties modernajos kabinetos, mūsdienīgās darbnīcās, kas aprīkotas ar jaunām iekārtām un ierīcēm, savukārt interešu izglītības skolotāja Ludmila Lukjanska pastāstīja, ka tehnikumā darbojas audzēkņu parlaments, sporta sekcijas, moderno deju, vizuālās mākslas, modes teātra pulciņi, vokālais kolektīvs.

4   5   6

 

 

 

 

Tā bija iespēja iepazīties ar iespējamiem sadarbības partneriem: modes nams “Tēma”/ Daigas Latkovskas modņis sāta, SIA “Deora Pluss” (tērpu stila speciālistiem); Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija (programmētājiem un datorsistēmu tehniķiem); Rēzeknes Tūrisma attīstības centrs (klientu apkalpošanas speciālistiem). Būsim atvērti sadarbībai un attīstībai!

Informāciju sagatavoja: Jeļena Dideviča


Поиск...