Seminārs topošajiem stilistiem par tvaika tīrīšanas sistēmu TUTTOS TEAMY GOLD

21.septembrī Mendeļejeva ielas mācību korpusa šūšanas darbnīcā notika firmas ZEPTER rīkotais seminārs par tvaika tīrīšanas sistēmu TUTTOS TEAMY GOLD . Tajā piedalījās TS-11 un TS-31 grupu audzēkņi un tehnikuma pedagogi.

1  2   3

 

 

 

 

Semināra teorētiskajā daļā klausītāji uzzināja par tvaika gludekli, par gludināmo dēli CLEANSY ACROBAZ, to darbību un iespējām. Audzēknes uzzināja, ka gludeklis ir ļoti efektīvs un nodrošina darba procesā labu rezultātu. Gludekļa platā pamatne palīdz samazināt gludināšanai nepieciešamo laiku, gludekli iespējams lietot gan horizontāli, gan vertikāli. Tvaika radītais spiediens palīdzēs atbrīvoties no traipiem un atsvaidzināt audumu, pat nenoņemot pie loga uzkārtos aizkarus vai apģērbu no pakaramā. Gludināmo dēli vienkārši uzstādīt un lietot darbā vai izmantot kā trepītes.

Semināra praktiskajā daļā dalībniekiem tika dota iespēja izmēģināt moderno iekārtu. Daudzi semināra dalībnieki atzinīgi novērtēja piedāvāto un izteica vēlēšanos iegādāties gludināmo dēli personīgajai lietošanai.

Paldies par interesanto pasākumu un piedāvātajām iespējām!

Informāciju sagatavoja: Ņina Rudze


Поиск...