Atklātais pilsētas pasākums „Ar lepnumu par savu pilsētu".

2.novembrī Daugavpils 12.vidusskolā notika atklātais pilsētas pasākums Dzimtās valodas un mākslas jomas (latviešu valodas un literatūras, mūzikas un vizuālās mākslas) skolotāju MK „Ar lepnumu par savu pilsētu".

1   2   3

 

 

 

 

Pilsētas skolu skolēniem un skolotājiem tika piedāvātas dažādas radošas aktivitātes - muzikālā viktorīna (pasākuma dalībniekiem bija jāsavieto pareizā informācija par Daugavpils radošajiem kolektīviem, viktorīnu vadīja mūzikas skolotāja Aelita Novicka), grafiskā vizualizācija, kuras rezultātā tapa brīnišķīgi dažādiem Daugavpils pilsētas objektiem veltīti darbi (radošo darbnīcu vadīja vizuālās mākslas skolotāja Silva Šaršūne), kā arī pasākuma laikā mūsu pilsētai tika veltītas dalībnieku sacerētās dzejas rindas. Noslēgumā skolas 10.-12.klašu skolēni netradicionālajā modes skatē demonstrēja neatkārtojamus tērpus, kas bija veltīti Daugavpilij. Pasākuma dalībnieki atzinīgi novērtēja radošo un brīvo gaisotni, kas valdīja pasākuma laikā, kā arī priecājās par saviem radītajiem darbiem, no kuriem tika izveidota Daugavpilij veltīta izstāde.

Pasākumā piedalījās Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes metodiķe latviešu valodas jautājumos Ilona Bohāne, latviešu valodas un literatūras skolotāja Edīte Goģe (Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola Saules skola), Inese Lutoka (Centra vidusskola), Ārija Pauliņa (16.vidusskola), Ludmila Frolova (17.vidusskola) un minēto skolu radošie skolēni. Mūsu tehnikuma pārstāvji pasākumā – latviešu valodas un literatūras skolotāja Dina Ļecka un L-11 grupas audzēkņi Sandis Catlakšs un Oļegs Sudņikovičs.

Informāciju apkopoja: Dina Ļecka


Поиск...