Konkursa “ANO Vispārējās cilvēktiesību deklarācijas un LR Satversmes principi” rezultāti

Izrādot cieņu mūsu valstij un tās vēsturiskai attīstībai, mūsu mācību iestādē tradicionāli tika rīkots pasākums, kas veltīts Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai. Šī gada 9. novembrī Mendeļejeva ielas mācību korpusā notika konkurss “ANO Vispārējās cilvēktiesību deklarācijas un LR Satversmes principi”. 47 konkursantus vienoja patriotisms, lepnuma sajūta, vienotība ar savu valsti, kā arī ticība kopīgai tagadnei un nākotnei.

001    002   003

 

 

 

 

004    005   006

 

 

 

 

Pasākums sākās ar svinīgo Latvijas himnas skanējumu. Konkursā piedalījās I kurss (KSE-11.gr.), II un III kurss, dalībnieki no Daugavpils Medicīnas koledžas, kā arī komisijas locekļi un brīvprātīgie vērotāji (TT-41.gr. 2 pārstāvji).

007    008   009

 

 

 

 

Konkursa uzdevumu izpildes laiks bija stingri ierobežots – 60 minūtes. Konkursa uzdevumi bija gan sarežģīti, gan radoši. 1.daļa – 40 testa jautājumi par ANO Vispārējās cilvēktiesību deklarācijas un Satversmes pamatprincipiem un cilvēka pamattiesībām, 2.daļa – personīgs apsveikums, kas veltīts valstij Proklamēšanas dienā. Audzēkņi atbildīgi, radoši un pilni entuziasma pildīja visus uzdevumus.

Konkursa rezultāti:

1.vieta –  Zanda Zarane KSE-11gr. PIKC Daugavpils tehnikums

2.vieta –  Artūrs Černecovs EM-21gr. PIKC Daugavpils tehnikums

3.vieta –  Olga Šalkovska ĀP-2 gr. Daugavpils Medicīnas koledža

Janis Kalvišs ĀP-2 Daugavpils Medicīnas koledža

Anita Jonina KSE-11 gr. PIKC Daugavpils tehnikums

Konkursa prezentācija (spiediet šeit...)

Paldies visiem dalībniekiem par sadarbību!

Informāciju sagatavoja: Jeļena Godlevska


Поиск...