Make up + sieviete = māksla

2016. gada 8.novembrī Daugavpils tehnikumā, Mendeļejeva ielā 1 notika make up meistarklase TS –11 un TS –31 grupas audzēknēm. Semināru vadīja Aļona Pudāne, TS –31 grupas audzēkne, kura mācījās Rīgā, ,,Make up Forever” skolā.

1    2   3

 

 

 

 

Katra meitene sapņo apgūt vizāžas mākslu un ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību pārvērst sevi par mūsdienu princesi. Mēs, sievietes, ikdienā un svētkos krāsojamies pašas. Bet ne vienmēr ir pārliecība, ka visu darām pareizi, kā arī mums rodas daudzi jautājumi par sejas kopšanu ikdienā un pirms svētkiem, lai rezultāts būtu ideāls.

Aļona pastāstīja, kā pareizi lietot dekoratīvo kosmētiku, kā patstāvīgi noteikt sejas ovālu, acu, uzacu, lūpu formu, veikt uzacu korekciju, kā sagatavot seju pirms kosmētikas uzklāšanas un kā pareizi izvēlēties pareizo kosmētiku un izveidot make up, saskaņojot to ar stilu, krāsu gammu, tērpu.

Audzēknēm tika piedāvāti dažādu veidu make up veidošanas varianti: ikdienas un smoky eyes. Izglītojamās ar lielu interesi klausījās par jaunajiem kosmētiskajiem līdzekļiem, par to pielietojumu, kā arī praktizējās make up veidošanā.

Informāciju sagatavoja: Ņina Rudze


Поиск...