Tehnikuma stilisti tikās ar modes vēsturnieku A. Vasiļjevu

16. novembrī Marka Rotko mākslas centrā notika tikšanās ar pazīstamu stilistu un modes vēsturnieku, vairāku kostīmu vēstures grāmatu, vairāku TV raidījumu par modi un stilu autoru Aleksandru Vasiļjevu, kas notika viņa kolekcijas “VIKTORIJAS LAIKMETA MODES ŠARMS” ekspozīcijas atklāšanas laikā.

1   2   3

 

 

 

 

 

Topošie tērpu stila speciālisti (TS-11 un TS-31 gr.) Olga Berdnikova, Valentīna Vītola, Nataļja Pilace un Svetlana Guseva kopā ar pasniedzēju Ņ.Rudzi apmeklēja Viktorijas laikmeta kostīmu izstādi un noklausījās A.Vasiļjeva lekciju par tā laika apģērbu, aksesuāriem un apaviem.

Tikšanās ar slavenu un interesantu cilvēku no modes pasaules kļūs par labu stimulu turpmākai izvēlētās profesijas pilnveidošanai. Ekspozīcijas apskatīšanas un personisko sarunu laikā mēs saņēmām autogrāfu un nofotografējāmies ar A.Vasiļjeva kungu. It īpaši patīkami bija dzirdēt viņa vārdus, ka mūsu pilsētai ir jālepojas ar to, ka šeit var iegūt modes jomas speciālista profesiju.

Mūsu tehnikuma audzēkņu tikšanās ar slaveno stilistu un modes vēsturnieku nevarēja notikt bez Daugavpils pilsētas domes 1.priekšsēdētāja J.Dukšinska un Marka Rotko mākslas centra vadītāja A.Burunova aktīvas palīdzības. Pateicamies par sadarbību!

Informāciju sagatavoja: Ņina Rudze


Поиск...