Mācību ekskursija V-41 grupai firmā „Vīza”

30.novembrī tika organizēta mācību ekskursija V-41 grupai uz firmu „Vīza”, lai nostiprinātu zināšanas ugunsdrošības jomā.

Firma „Vīza” ir plaša profila kompānija, kas nodarbojas jau 20 gadu ugunsdrošības jomā. Firmas „Vīza” vīzija ir kursu organizēšana ugunsdrošības jomā, ugunsdrošības dokumentācijas noformēšana objektā, ugunsdzēšamo apāratu pārbaude, mācības, instruktāžu un praktisko nodarbību organizēšana, kā arī konsultāciju organizēšana un citi jautājumi.

DSC 0362    DSC 0360   DSC 0361

 

 

 

 

Ugunsdrošības inženiere Lilija Dorofejeva izklāstīja pēdējās izmaiņas MK noteikumos Nr. 238 ugunsdrošības jomā, kas ir jau spēkā un ir aktuālas gan fiziskām, gan juridiskām personām. Inženiere precīzi skaidroja ugusdrošības riskus un profilaksi, kam jāpievērš uzmanība gan mācoties tehnikumā, gan atradoties mājās.

Tēma bija ļoti aktuāla, jo tā ir darba aizsardzības programmas sastāvdaļa, ņemot vērā audzēkņu aiziešanu kvalifikācijas praksē janvārī.

Pateicamies firmas „Vīza” valdes priekšsēdētājam Aleksandram Barabanovam un ugunsdrošības inženierei Lilijai Dorofejevai par lieliski organizēto ekskursiju, detalizētām atbildēm uz visiem interesējošiem jautājumiem, kā arī par sadarbību un interesantu ekskursiju.

Informāciju sagatavoja: Jeļena Fedosejeva


Поиск...