Mācību ekskursija uz Rīgas Motormuzeju

30. novembrī Daugavpils tehnikuma AM-41. grupas audzēkņi kopā ar skolotāju Maksimu Semjonovu un grupas audzinātāju Svetlanu Bičkovu apmeklēja Rīgas Motormuzeju. Ekskursijas laikā viņi uzzināja par autobūves pirmsākumu un tās vēsturi un attīstīšanu.

1   2   3

 

 

 

 

Ekskursija bija ļoti noderīga topošajiem automehāniķiem, tāpēc ka ir saistīta ar viņu specialitāti. Motormuzeja rekonstrukcija tika pabeigta 2016.gada 1.jūlijā. Atjaunotais motormuzejs patiesi spēj ieinteresēt plašu apmeklētāju auditoriju. Auto entuziastus muzejs pārsteidz ar unikāliem autobūves paraugiem un kvalitatīvi restaurētiem automobiļiem. Muzeja ekspozīcijā apskatāmi pasaules autobūves agrīnie spēkrati, unikāli Kremļa limuzīni, leģendāri sacīkšu auto, kā arī mūsdienu auto zīmolu pirmsākumi un Latvijas autobūves paraugi – kopumā vairāk kā 100 unikāli eksponāti.

AM-41. grupa pateicās mūsu tehnikumam par piedāvāto iespēju, paldies mūsu nodaļas vadītājam A. Tomsonam un direktores vietniekam praktisko apmācību jomā Guntim Spriņģim par palīdzību ekskursijas organizēšanā.

Informāciju sagatavoja: S. Bičkova


Поиск...