Pasākums „Ziemassvētkiem apkārt” vācu valodā

2017.g. Ziemassvētki ir jau priekšnamā, un jau pavisam drīz tie vērs durvis un ienāks ikvienā mājā.

Arī mūsu tehnikumā, Mendeļejeva ielā 1, 13. decembrī bija radīta Ziemassvētku gaisotne – skanēja atbilstoša mūzika, sildīja sveces liesma, smaržoja piparkūkas –notika spēle “Ziemassvētkiem apkārt” vācu valodā 1.kursa audzēkņiem.

1   2   3

 

 

 

 

Pasākumu organizēja vācu valodas skolotājas Jeļena Sardiko un Maija Vasiļevska, kuras mērķis bija rosināt un aktivizēt audzēkņos interesi par vācu valodu, rosināt viņiem radošās spējas, attīstīt izziņas prasmes un iegūtās zināšanas izmantot praksē.

Komandām tika piedāvāti dažādi uzdevumi, kas ļāva audzēkņiem iepazīt Vācijas kultūru un tradīcijas. Audzēkņi arī uzrakstīja vēstuli Salatētim, kurā izteica savas vēlmes. Spēle beidzās ar vācu Ziemassvētku dziesmu „Ziemassvētki nāk”, kuru kopīgi un svētku noskaņā dziedāja visi spēles dalībnieki un organizatori.

Mēs apsveicam KS-11 grupas audzēkņus ar iegūto 1.un 2. vietu un DT-11 (2) grupu ar 3.vietu. Izsakam pateicību izglītības metodiķei Jeļenai Didevičai un nodaļas vadītājai Anitai Lazuko par līdzdalību šajā pasākumā.

Informāciju sagatavoja: J.Sardiko, M.Vasiļevska


Поиск...