Godalgotas vietas Atklātajā Latvijas frizieru čempionātā Rīgā

24. martā Rīgā, Skonto hallē, notika skaistumkopšanas izstāde „Expo Beauty 2017”. Izstādes stendos varēja iepazīties ar dažādu firmu matu kopšanas un veidošanas līdzekļiem, izmēģināt tos, kā arī saņemt kvalificētu speciālistu konsultāciju. Sadarbībā ar Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju izstādes ietvaros tika īstenots projekts – konkurss Atklātais Latvijas frizieru čempionāts.

1   2   3

 

 

 

 

 

Kopā ar praktizējošiem frizieriem sacensību laukumā startēja un savu meistarību demonstrēja PIKC "Rīgas Stila un modes tehnikuma", Profesionālās vidusskolas “RIMAN”, Klērs Studijas un mūsu izglītības programmas „Frizieru pakalpojumi” FR - 31 grupas audzēkņi.: Irēna Volkova, Anastasija Bukeja un Aleksejs Kormiļcevs. Viņi veiksmīgi piedalījās nominācijā "Līgavas frizūra’’. Frizūras tika veidotas uz modeļiem, iepriekš veicot modernu matu krāsojumu un piemeklējot attiecīgu apģērbu un aksesuārus, ievērojot modes tendences.

4   5   6






Projekta-konkursa rezultāti:

2.vieta – Aleksejam Kormiļcevam,

3.vieta – Anastasijai Bukejai,

4.vieta – Irēnai Volkovai.

Sveicam uzvarētājus!

PIKC „Daugavpils tehnikums” komandai kauss par 3.vietu komandu vērtējumā un Atzinības raksts par skolas audzēkņu profesionālo sagatavotību dāmu frizūru kategorijā un aktīvu skolas komandas dalību konkursu nominācijā.

7   8   9

 

 

 

 

 

Sasniegumi profesionālās meistarības projekta – konkursā Atvērtais Latvijas frizieru čempionāts ir apliecinājums tam, ka mūsu izglītojamie ir konkurētspējīgi, fantāzijas un izdomas bagāti jaunieši. Šādu konkursu radošā un dinamiskā atmosfēra dod iespēju pilnveidot prasmes, papildināt zināšanas, attīstīt iemaņas, īstenot idejas, dalīties pieredzē ar citu mācību iestāžu audzēkņiem, uzkrāt pieredzi un veiksmīgi apgūt izvēlēto profesiju.

Paldies skolotājai Ņinai Rudzei, topošajiem tērpu stilistiem un visiem, kas atbalstīja un palīdzēja projekta - konkursa īstenošanā!

Informāciju sagatavoja: Valentīna Saulīte


Поиск...