59. STARPTAUTISKĀ ZINĀTNISKĀ KONFERENCE

Lai veicinātu zinātnes un ilgtspējīgu izglītības attīstību, Daugavpils Universitāte katru gadu aktīvi organizē starptautiskās konferences. 6. – 7. aprīlī jau 59. reizi Daugavpils Universitātē pulcējās zinātnieki, pētnieki un studenti no septiņu valstu augstskolām un zinātniski pētnieciskajiem centriem, lai dalītos savā pieredzē, prezentētu pētījumus un diskutētu par jaunākajām tendencēm dažādās zinātņu nozarēs.

1    2   3

 

 

 

 

Daugavpils Universitātē docētāju un studējošo zinātniskās konferences notiek kopš 1958. gada. Tajās piedalās gan studējošie, gan arī ievērojami zinātnieki, pētnieki no dažādām pasaules valstīm. Daugavpils Universitātes 59. starptautiskās zinātniskās konferences pētījumu tematika bija ļoti plaša – humanitārās, izglītības, veselības, mākslas un sociālo zinātņu jomas. Kopumā šī gada konferencē piedalījās vairāk nekā 320 dalībnieki no 7 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Bulgārijas, Polijas, Krievijas, Vācijas, Taivānas.

Raksta tēma bija saistīta ar projektu “Metodes IIA (ilgtspējīgas izglītības attīstībai) – kompetences un programmas (Methods for ESD-competencies and curricula 2015-1-DE02-KA202346)”, kuru īsteno PIKC Daugavpils tehnikums kopīgi ar Daugavpils Universitāti. Šajā konferencē piedalījas arī skolotāja Dina Ļecka un Olga Arhipova.

fotografijas no www.du.lv vietnes.

Saskaņots ar Daugavpis Universitati un iebildumu nav.

Informāciju sagatavoja: Jeļena Fedosejeva


Поиск...