Profesionālo izglītības iestāžu jauniešu radošais pasākums "Radi, rādi, raidi! 2017"

2017. gada 11. maijā PIKC Daugavpils tehnikuma audzēkņi un skolotāji piedalījās Latgales vēsturiskā novada profesionālo izglītības iestāžu jauniešu radošajā pasākumā "Radi, rādi, raidi", kas notika Daugavpilī. Tehnikuma darba grupa organizēja un rūpīgi gatavoja pasākuma norisi. Sagatavošanas laikā notika tikšanās ar Daugavpils teātra darbiniekiem, “Latgolas” kafejnīcas administrāciju, pašvaldības policiju, lai izrunātu darba jautājumus. 11. maijā Daugavpils uzņēma 380 studentus no 10 izglītības iestādēm: PIKC “Rēzeknes tehnikums”, Malnavas koledža, PIKC "Daugavpils Būvniecības tehnikums", Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola "Saules skola", Balvu profesionālā un vispārizglītojošā vidusskola, Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola, PIKC “Daugavpils tehnikums”, Bebrenes vispārizglītojošā un profesionālā vidusskola, Medicīnas koledža, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas struktūrvienība Barkava.

1   2   3

 

 

 

 

Daugavpils iedzīvotājiem bija iespēja apmeklēt 30 darbnīcas Vienības laukumā, kur viņiem tika piedāvātas dažādas nodarbības. Teātrī notika gala koncerts, kurā piedalījās profesionālās izglītības iestāžu interešu izglītības pulciņu kolektīvi. Kora, tautas un moderno deju kolektīvu, vokālo ansambļu, vokālo instrumentālo ansambļu, modes kolekciju uzstāšanās kvalitāti vērtēja žūrija no Rīgas.

4   5   6

 

 

 

 

"Radi, rādi, raidi! 2017" pasākumā mūsu izglītības iestādi pārstāvēja 43 audzēkņi un 18 skolotāji. No mūsu tehnikuma piedalījās mūsdienu deju kolektīvs (skolotāja Alisa Matvejeva), Modes teātris (kolekcijas autore Ludmila Lukjanska, vadītāja Alisa Matvejeva), vokālais ansamblis un Tautas kopa (vadītāja Jūlija Peceviča), divas darbnīcas – tērpu stila speciālistu un frizieru (skolotājas Marija Arhipova, Ņina Rudze, Valentīna Saulīte). Pilsētas viesiem un iedzīvotājiem bija iespēja pastrādāt mūsu radošajās darbnīcās: sataisīt smukus piekariņus un skaistas frizūras. Šo iespēju ar prieku izmantoja gan bērni, gan pieaugušie.

7   8   9

 

 

 

 

Projekta „Radi, rādi, raidi’’ vadītāja Kristīne Bulka pēc noslēguma koncerta pasniedza pateicības rakstus un balvas (šalles - Ludmilas Lukjanskas roku darbs) izglītības iestāžu direktoriem un pateicības rakstus visiem kolektīviem.

Paldies radošajai komandai, kas sagatavoja "Radi, rādi, raidi! 2017" programmu un noorganizēja mūsu jauniešu dalību pasākumā! Paldies FR-21, TT-11, TT-21, TT-31, KS-11, KS-21, KS-31, PR-21, KV-11, KV-21, KSE-11, DT-11, L-11, TS-31 grupu audzēkņiem par piedalīšanos un labi padarīto darbu!

Vairāk foto...

Informāciju sagatavoja: audzināšanas nodaļa


Поиск...