sem school_logo

 

 

Projekta “SEM@SCHOOLS” noslēguma pasākums Rīgā

Valsts izglītības satura centrs 24. maijā PIKC “Rīgas Valsts tehnikums” telpās organizēja Eiropas Savienības Erasmus+ programmas stratēģiskās partnerības projekta “SEM@SCHOOLS” noslēguma pasākumu. Tajā piedalījās eksperti, pārstāvji no universitātēm un uzņēmumiem, kā arī projekta komandas no profesionālās izglītības mācību iestādēm.

1   2   3

 

 

 

 

Pasākuma apmeklētājus sagaidīja aizraujoša darba programma. Enerģētikas un klimata eksperte Selīna Vancāne (Bankwatch) sniedza padomus par videi draudzīgu rīcību ikdienā. SIA “Ekodoma” eksperte Līga Žogla prezentēja īstenoto Horizon 2020 programmas projektu “SAVE@Work” pašvaldībās.

4   5   6

 

 

 

 

Projekta vadītāja Aina Špaca izvērtēja paveikto Latvijā un Eiropā, kā arī dalījās pieredzē ar projekta labās prakses piemēriem. Skolu komandu godināšanā “Stādīsim mežu!” Daugavpils tehnikuma audzēkņu un skolotāju projekta darba grupa ieguva nomināciju “OZOLS”. Pasākuma noslēgumā bija iespēja doties ekskursijā pa tehnikuma Mācību centra modernajām un mājīgajām telpām. Paldies organizatoriem par lielisko pasākumu!

Erasmus+ programmas stratēģiskās partnerības projektu līdzfinansē Eiropas Savienība. Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapā www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+.

Informāciju sagatavoja: Projektu nodaļa


Поиск...