Audzēkņu tikšanās ar Zemessardzes 34. artilērijas bataljona pārstāvjiem

13. oktobrī “Daugavpils tehnikumu” apmeklēja viesi no Zemessardzes 34. artilērijas bataljona. Tikšanās tēma bija saistīta ar karjeras iespējām militārajā jomā.

Mūsu audzēkņi ieguva iespēju iepazīt mūsdienīgā militārā dienesta īpatnības, karavīra sociālās garantijas un darba algu, kā arī novērtēt sevi salīdzinumā ar pieprasījumiem jauniem karavīriem. Tikšanās veicināja arī audzēkņu patriotisko izjūtu un mācību motivāciju: pēc Zemessardzes pārstāvju vārdiem mūsdienīgs karavīrs ir gudrs karavīrs, ar daudzpusīgām zināšanām, sākot no vairāku valodu zināšanām.

1   2   3

 

 

 

 

Leitnants R. Čurakovs pastāstīja audzēkņiem par savu karjeras ceļu un par interesantākajiem momentiem no savas dienesta dzīves, piemēram, viņš pārbaudīja sevi treniņnometnē, kur bija aizliegts gulēt 7 diennaktis!

Īpašu interesi klātesošiem izraisīja militārais ekipējums: “broniks”, veste, ķīvere un mugursoma ar kopējo svaru ap 50 kg. Kā var redzēt bildēs, savas spējas rīkoties ar to parādīja gan mūsu puši, gan meitenes, gan daži pasniedzēji!

4   5   6

 

 

 

 

Paldies leitnantam Romanam Čurakovam un kaprālim Sandim Mukānam par saturīgām sarunām.

P.S. Ja jūs ieinteresēja karjera militārajā jomā, visu papildinformāciju jūs varat iegūt pa tālruni 26035049 (Leit. R. Čurakovs) vai 65421136 (Zemessardzes 34. artilērijas bataljons).

Informāciju sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants Sergejs Bogatkevičs


Поиск...