Mācību ekskursija mājturības un tehnoloģiju skolotājiem

26. oktobrī PIKC Daugavpils tehnikumā notika mācību ekskursija pilsētas mājturības un tehnoloģiju skolotājiem. Mendeļejeva ielas korpusā Aleksandra Pomitkina parādīja angļu valodas modernu kabinetu, zināšanu pārbaudes sistēmu. Valerijs Rozenbergs pastāstīja par elektrotehnikas kabinetu, aprīkojumu, apmācības sistēmu un piedalīšanos dažādos konkursos. Elvīra Azareviča parādīja šūšanas darbnīcas, teorijas kabinetu, pastāstīja viesiem par programmu un piedāvāja skolotājiem praktisko uzdevumu.

1   2   3

 

 

 

 

 

Katrs skolotājs varēja patstāvīgi izgatavot mazu un ļoti gudru pūci. Varšavas ielas korpusā Andrejs Tomsons piedāvāja mūsu viesiem iepazīties ar jaunām tehnoloģijām autoremontā, apmeklējot auto darbnīcu. Aleksandrs Oļesovs nodemonstrēja mūsdienīgu metālapstrādes darbnīcu. Daži viesi apmeklēja atslēdznieku darbnīcu, kur mācās viņu skolnieki. Strādnieku ielas korpusā mācību daļas vadītāja Larisa Samoilova parādīja viesiem kabinetus un darbnīcas: ar modernām tehnoloģijām aprīkotās dzelzceļa transporta jomas laboratorijas un mācību klasi ar dzelzceļa bremžu sistēmas maketu.

4   5   6

 

 

 

 

 

Skolotājiem bija iespēja uzzināt par nepieciešamo izglītību un darba specializāciju dzelzceļa jomā. Ekskursijas laikā tika gūtas pozitīvas emocijas. Mēs gatavi turpmākajam darbam un sadarbībai ar mūsu kolēģiem, ar pilsētas mājturības un tehnoloģiju skolotājiem. Paldies visiem par sadarbību!

Informāciju sagatavoja: Ņina Rudze


Поиск...